Wednesday, February 24, 2010

Sepi...

Lame blog ibu nih sepi.....banyak cerita, gambar, dan ada jugak video terkini anak ibu yang ibu rakamkan... Cuma masalah nya charger kamera ibu, tertinggal pada tokwan. Mase tokwan dan opah pi honeymoon kali kedua ke Kota Kinabalu, Sabah..ibu pinjamkan tokwan kamera dengan charger nye sekali. Mase amek balik, ibu lupa nak amek sekali charger nye. Bese le ibu, takde gambor...alamat tak berupdate le blog nih. Dah bese kalu cerita nak letakkan sekali gambar, kalau takde gambar, terasa ada yang kurang.....


Hemmm...tempat ibu keje, skang nih dah benarkan staff meng'involve'kan diri dengan facebook, tapi cuma boleh access bukan time ofis hour...kire oraitla tuh. Dapat tengok kengkawan mase dedulu....aduhaii betul dah banyak berubah, sume dah jadi isteri @ suami orang, ibu @ ayah anak-anak.... senyum sendiri terkenang zaman dolu-dolu...he.he.he. Gitu la cepatnya mase berlalu...tak sedar cepat nye kite berubah. Masing2 dah nampak garis-garis kematangan, dah tak nampak mcm budak2 yg dulu nye lincah, nakal.....windu nye saat2 belajar dan bersama kengkawan. Al-maklum la...kwn2 ibu skang cuma ayah dan khalis.... kawan keje pun gitu2 jek, setakat kat ofis..... tadak la pulak ibu ada can nak lepak2 ngan kengkawan, window2 shopping, dan yang paling best..tengok wayang ramai2..havoc gituh....=)


Di kesempatan ini, ibu jugak nak amek kesempatan mengucapkan Selamat Menyambut Maulidur Rasul kepada semua umat islam....


Wednesday, February 17, 2010

Sweet Memories

..hemmm tengok sume org pakat letak video anak2, ibu pun tingin gak nak letak. belek2 koleksi video2 lame...ada la 2 - 3 yang bila ibu tengok bila, tak tahan rasa nak ketawa. tengok telatah anak ibu.... so ibu mulakan dengan rakaman mase mia masih kecik, tapi tak la kecik sgt pun. aksi buah hati ibu dengan ayah dia....diorang ni kalu ibu tinggal berdua, memang mcm2 benda kelakor yang jadik...he.he.he.... (abaikan kesensoran yg terselit sikit2 tuh ek...)


video